Over….

Vanuit veel invalshoeken, samenwerkingen en ervaringen is SouthEnd Productions ontstaan.

Door de vele interesses en brede oriëntatie veel ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden. In eerste instantie allemaal losse activiteiten die allen op zichzelf stonden. Inmiddels is er een focus ontstaan op drie hoofdonderdelen die vanuit SouthEnd Productions (gecombineerd) ontwikkeld worden. De bouwkundige ervaring is handig bij het ontwikkelen van software die bouw gerelateerd is, de didactische vaardigheden die opgedaan zijn bij de opleiding tot duikinstructeur kunnen ook prima gebruikt worden bij het geven van softwaretrainingen.

En omdat alleen maar alleen is, wordt er voor elke activiteit samengewerkt met anderen, om nagenoeg elke situatie aan te kunnen. We hebben alleen in elk geval één ding gemeen: we geloven in korte lijnen, een rechtstreeks telefoonnummer, direct iemand aan de lijn en persoonlijke betrokkenheid.

SouthEnd Productions heeft klanten in onder andere:
Hoorn, IJmuiden, Rotterdam, Eindhoven, Urk, Roermond, Maastricht, Hoogvliet, Delden, Nijmegen, Utrecht, Oirschot, Bergeijk, Goorn, Oosterbeek, Delft, Helmond, Haarlem en Kaatsheuvel

Vriendelijke groet,

Lex van Lith